ROON

Roon pruža najbogatije moguće iskustvo za ljubitelje muzike. Sa Roonom ćete ponovo otkriti omiljenu, i pronaći novu muziku. Istražujte svet muzike dok slušate, tačno prilagođen vašim ukusima.

Vodeći princip koji stoji iza Roona je da samu muziku postavi ispred svega, tako da uspešan dizajn prvenstveno znači da korisnički interfejs gotovo nestane. Sve što korisnik vidi i čuje – je muzika.

Od svoje pojave pre par godina ROON je postao dominantni komercijalni proizvod koji prihvataju svi vodeći proizvodjači uredjaja!

Isprobajte Roon besplatno u trajanju do 15 dana uz kupon koji vam pošaljemo.

U slučaju da produžite sa pretplatom od godinu dana dobićete na poklon dodatnih 30 dana!

Šta je ROON?

ROON je više od aplikacije. Roon je softverska platforma za povezivanje, strimovanje i upravljanje muzikom, i koji vašu hi-fi opremu uvodi u 21. vek. U osnovi, ROON je mozak koji vašoj muzici govori šta i gde treba da radi – policajac koji usmerava saobraćaj.

Kako radi ROON?

Kućna mreža (LAN) je postala konačno ishodište za sakupljanje i obradu zvuka u kućnim uslovima! Na lokalnu mrežu, putem kabla ili Wi-Fi se kače biblioteke (računari ili hard diskovi), streameri,a od nedavno i aktivni zvučnici! ROON kontroliše sve vaše izvore i izlaze zvuka u vašem prostoru putem ovakve LAN mreže.

Kompatibilan je sa najboljim striming platformama – Qobuz i Tidal, prepoznaje njihove biblioteke i uvezuje sa postojećim bibliotekama na lokalnimhard diskovima.

Opcije pretplate za Roon platformu su mesečne, godišnje i doživotne, i sve pretplate uključuju ažuriranja za sve buduće verzije Roon-a.

ROON CORE ?

Roon Core je mozak vašeg sistema. On upravlja vašim lokalnim audio fajlovima, streaming servisima i vašim Hi-Fi uređajima. Najjednostavniji i najmoćniji način da postavite Roon Core je da kupite Nucleus . Takođe, Roon Core može da se instalira na Windows, Mac, Linux, pojedine QNAP ili Synology NAS, kao i Intel NUC sa ROCK (Roon Optimized Core Kit).

Uz kupovinu Nucleus ili Nucleus+ uređaja besplatno dobijate pretplatu na Roon u trajanju od 1 godine.

Kliknite ovde da saznate više o Nucleusu .

Roon i Nucleus su dostupni za prezentaciju i probu i u vašem domu!

Za više informacija nas pozovite, pišite nam putem e-maila ili posetite zvaničnu stranicu www.roonlabs.com odnosno https://roonlabs.com/dealer-locator.