Audio Note Kit pojačala

Audio Note Kits proizvodi pojačala u tri glavna segmenta i zasnovana su na tri najpopularnije elektronske lampe za pojačanje audio signala:

  1. Elektronska lampa 300B – u okviru te grupe su Kit-1 10, Kit-1 15, Interstage Monoblock, Mentor SET i Mentor Monoblock.

Detaljni opisi svakog uredjaja su dati na veb stranici SET 300B a mi smo ovde postavili nekoliko fotografija spoljašnosti i unutrašnjosti uredjaja.

2. Elektronska lampa EL34 – u okviru te grupe su Integrated/Power, Integrated Stereo i Monoblock Artiste.

Detaljni opisi svakog uredjaja su dati na veb stranici EL 34 AMPS a mi smo ovde postavili nekoliko fotografija spoljašnosti i unutrašnjosti uredjaja.

3. Elektronska lampa EL84 – u okviru te grupe su V2, Integrated C-core, prOTOtype Phono, Virtuoso Headphone.

Detaljni opisi svakog uredjaja su dati na veb stranici EL 84 AMPS a mi smo ovde postavili nekoliko fotografija spoljašnosti i unutrašnjosti uredjaja.

Iz priloženih fotografija se vidi tehnologija proizvodnje, jasan je put signala kroz transformatore, kondenzatore, vezne žice i elekronske lampe!

Veoma je bitno napomenuti da uz svaki proizvod ide detaljno uputstvo sa spiskom delova, namenom pojedinog sklopa i načinom sastavljanja, što znači da ga kupac sa prosečnim znanjem tehnike uz pomoć odvrtača, klješta, sekača i lemilice može uz malo strpljenja i da sastavi!

Ipak, pre nego donesete bilo kakvu odluku o kupovini možete besplatno da skinete sva uputstva na vebsajtu Audio Note Kits Manuals.