Nucleus

Uređaji Nucleus i Nucleus + zamišljeni su kako bi Roon približili širokoj publici ljubitelja muzike, posebno onima koji nisu zainteresovani za „uradi sam“ projekte. Integracija izuzetnog hardvera visokih performansi sa optimizovanim operativnim sistemom i namenskim softverom pruža jednostavan način za postizanje najbogatijeg mogućeg Roon iskustva.

Nucleus i Nucleus+ su vrhunac  dizajnerskog i inženjerskog napora, kombinujući višegodišnje iskustvo Roon tima u dizajniranju hardvera medijskih servera i izuzetnu stručnost u razvoju softvera, kako bi u vaš dom doneli ultimativni Roon Core.

Roon Nucleus je srce vašeg digitalnog audio sistema zasnovanog na radu na kompjuterskoj mreži. Core kontroliše sve muzičke biblioteke, sve uredjaje za čitanje i streaming i sve kontrolne jedinice u okviru jedne mreže.

Uključite Nucleus LAN kablom na mrežu i kontrolišite njegov rad preko tableta, mobilnog telefona ili Mac/Windows kompjutera. 

Biblioteke se čitaju sa ugradjenog HD (SSD), sa spoljašnjeg hard diska ili usb memorije ali i sa NAS arhiva koje su na mreži.

Povežite ga na USB DAC ili usmerite streaming na mrežne plejere. Tu su uredjaji sa znakom Roon Ready, ali i Sonos, AirPlay, Devialet AIR, Meridian i Squeezebox standardi.

SPECIFIKACIJE

Znak da ste izabrali uredjaj koji najbolje radi sa softverom ROON je …