Audio Note UK

Audio Note UK je proizvodjač najbolje opreme za reprodukciju zvuka u kući koju novac može da plati. Audio Note koristi najbolju dostupnu tehnologiju i najfinije komponente.

Audio Note je najveći evropski proizvođač audio opreme zasnovane na elektronskim cevima sa izuzetno visokim performansama i sa distributivnom mrežom širom sveta.

Visoki standard kvaliteta se održava na način da je najviše proizvodnih procesa zadržano u jednoj fabrici uključujući namotavanje sopstvenih transformatora i kondenzatora sa folijom.

Audio Note (UK) je svoje prvo integrisano pojačalo, OTO PP,  napravio 1991. godine i ono predstavlja svedočenje dizajna pojačala  a takođe i na dugovečnost kompanije koja omogućuje da  je još uvek moguće kupiti isti model i danas i da je još uvek u potpunosti napravljen u njihovoj fabrici u Saseksi, Engleska, preko 30 godina kasnije.

Dok drugi proizvođači dolaze i odlaze, kao i njihovi proizvodi, Audio Note (UK) stoji test vremena i sada je  u Evropi i najprestižniji proizvođač kućnih audio sistema vrhunskih performansi a zasnovani na elektronskim cevima.

Kompanija je jedna od retkih koja nudi kompletnu interno dizajnirane i proizvedene sisteme za reprodukciju zvuka. Sa vrha kertridža na gramofonu, kroz kablove i pojačanje, tačno kroz kablove na pogonske jedinice u zvučnicima, sve je dizajnirao i proizveo Audio Note (UK) u svojim fabrikama u Velikoj Britaniji i Evropi.

Dostupan je širok spektar različitih opcija i zahteva svakog ljubitelja muzike; ima preko 150 odvojenih i različitih proizvoda koji se trenutno nalaze u Audio Note (UK) katalog. Od isplativih rešenja do punih sistema koji istinski redefinišu granice performanse i očekivanja kvaliteta zvuka.

Vise informacija možete naći na zvaničnoj stranici proizvođača: www.audionote.co.uk

Za sva ostala pitanja možete nas kontaktirati na brojeve telefona Ecoform Audio.