Showroom

Muzika je sastavni deo naših života. Bez obzira na vrstu ili stil muzike svako od nas ima neki ton, melodiju, ritam ili umetnika koji ga pokreće i nadahnjuje!

Ljubitelji muzike i uredjaja za reprodukciju zvuka veoma često požele da kupe kvalitetniji i skuplji uredjaj – gramofon, pojačalo, zvučnik, digital-u-analog konverter, strimer … ali u suštini nisu sigurni kakav rezultat će biti u stvarnom prostoru nihovog doma?

Prostori u kojima se danas živi su različiti, gradjevinski su standardizovani i veoma je retko da kupovinom novog stana možete da potpuno odredite kakvu sobu želite? Ako ne živite sami onda morate da vodite računa i o drugoj osobi pored vas, ako imate malu ili veliku decu problem je još složeniji i teži za rešavanje!

Za Vaš potpuni doživljaj, uredili smo prostor u kom se možete opustiti i uživati u probi uređaja iz našeg kataloga.

Osnovna postavka audio sistema su uredjaji engleske firme Audio Note UK, koji uključuju integralna i mono blok pojačala, pretpojačala, digitalno analogne konvertere, zvučnike, kao i različite kablove od bakra i srebra. Takođe, dostupni su i analogni uređaji kompanija Opera – Consonance i Rogers UK.

Za upoznavanje sa modernim digitalnim uređajima, u showroom-u možete čuti i isprobati aplikaciju Roon kao i njihove prateće uređaje Nucleus i Nucleus+, sa svim streaming platformama (Tidal, Qobuz i sl.).

Za poseban užitak sa digitalnih platformi zaduženi su uređaji firme Soul Of The Music SOTM, koji uključuju network streamer-e, DAC-ove, USB purifier-e, posebne UTP i USB kablove i sl.

Italijanska kompanija Volumio je od nedavno dostupna u showroom-u sa njihovom aplikacijom Volumio i njihovim uređajem Volumio Primo koji predstavlja odličan izbor network streamera sa integrisanim DAC-om.

Pogledajte našu Facebook stranicu za više podataka i upustava na koji način možete da zakažete svoje privatno slušanje.

Ako vas nešto od uredjaja zainteresuje pozajmićemo vam da ga postavite u svoj prostor i uparite sa vašim uredjajim!

Nedavni razgovor sa Šćepanom Vujisićem o tome da li je demonstraciona soba potrebna ili ne?

Pozivamo Vas da zakažete Vaš privatni termin demonstracije zvuka u našem showroom-u na Novom Beogradu. Izvolite!