Showroom

Muzika je sastavni deo naših života. Bez obzira na vrstu ili stil muzike svako od nas ima neki ton, melodiju, ritam ili umetnika koji ga pokreće i nadahnjuje!

Ljubitelji muzike i uredjaja za reprodukciju zvuka veoma često požele da kupe kvalitetniji i skuplji uredjaj – gramofon, pojačalo, zvučnik, digital-u-analog konverter, strimer … ali u suštini nisu sigurni kakav rezultat će biti u stvarnom prostoru nihovog doma?

Prostori u kojima se danas živi su različiti, gradjevinski su standardizovani i veoma je retko da kupovinom novog stana možete da potpuno odredite kakvu sobu želite? Ako ne živite sami onda morate da vodite računa i o drugoj osobi pored vas, ako imate malu ili veliku decu problem je još složeniji i teži za rešavanje!

Rešenje je da uredjaj (ili uredjaje) čujete u demonstracionom prostoru a onda i u prostoru koji ste namenili za slušanje muzike.

Od nedavno potpuni doživljaj i tehnički i zvučno kvalitetnog uredjaja možete da čujete u posebno uredjenom prostoru. Osnov audio sistema su uredjaji engleske firme Audio Note UK, ostalo su pomagala za nove tehnologije reprodukcije (streaming).

Audio Note Shjowroom

Pogledajte našu Facebook stranicu za više podataka i upustava na koji način možete da zakažete svoje privatno slušanje.

Ako vas nešto od uredjaja zainteresuje pozajmićemo vam da ga postavite u svoj prostor i uparite sa vašim uredjajim!

Izvolite!